Articole

septembrie 28, 2016
Beta Heart

Redu nivelul colesterolului

Oricare ar fi vârsta ta, stilul de viață poate juca un rol important în creșterea nivelului de colesterol, aşa că preia controlul asupra sănătăţii tale cu ajutorul unei alimentații echilibrate şi un plan de activităţi fi zice şi sport.
iulie 4, 2014

Scăpați de pungile de sub ochi

Aveți cearcăne și pungi sub ochi? Nu puteți scăpa de pungile de sub ochi, oricât de cât de mult ați dormi? Vă pot ajuta – haideți să discutăm despre cum să stopăm apariția umflăturilor de sub ochi!
iulie 4, 2014

Hidratare şi mişcare

60-70% din organismul uman este alcătuit din apă, aşa că putem afirma cu siguranţă că apa este vitală pentru a supravieţui. Ea ajută la reglarea temperaturii corpului, la respiraţie, este esenţială în digestie şi excreţie, contribuie la mişcările corpului, acestea fiind doar câteva din funcţiile sale!
iunie 25, 2014
Ajuta si lasa-te ajutat!

Noi vrem sa te ajutam. Tu vrei sa fii ajutat?

Surplusul de greutate poate ucide! Noi vrem sa te ajutam. Tu vrei sa fii ajutat? Multe studii arata, ca 95% din problemele de sanatate au legatura directa cu deficientele alimentare si cu surplusul de greutate. 5 din 10 romani au surplus de greutate. Fiecare kilogram peste greutatea normala creste riscul de aparitie si agravare a unor probleme de sanatate.
iunie 9, 2014
Gustări sănătoase

Gustări sănătoase, fără mustrări de conștiință

Gustările sănătoase, cu porţii controlate, pot juca un rol important în dieta ta zilnică şi te pot ajuta să renunţi la acele „răsfăţuri” nesănătoase care duc la acumularea de kilograme. Produsele Herbalife pentru controlul greutăţii sunt create de experţi nutriţionişti şi furnizează nutrienţii şi vitaminele cheie. Shake-urile noastre aromate, supele şi gustările vă permit să vă creaţi un program personalizat care vă va ajuta să atingeţi sau să vă menţineţi greutatea ideală.