Despre Herbalife


DESPRE HERBALIFE

Este o companie internationala ce activeaza in domeniul nutritiei din 1980. Cu o cota piata de 33% din Categoria de Control al Greutatii la nivel global in 2013, Herbalife este lider in domeniul controlului greutatii la nivel international. Este prezenta in 88 de tari, iar numarul reprezentantelor creste de la an la an. Cu o cifra de afaceri de peste 5 miliarde de dolari in 2012, Herbalife este cotata la bursa din New York (HLF, vezi NYSE).
Herbalife este Sponsorul Oficial in Nutritie al lui Cristiano Ronaldo, iar suplimentii Herbalife sunt folositi de peste 100 de echip

e si sportivi in lumea intreaga.

Consiliul stiintific medical din care fac parte experti din intreaga lume, include un laureat al premiului Nobel.


PRODUSELE HERBALIFE

Fie ca vrei sa iti controlezi greutatea, sa sustii nevoile organismului, sa fii in forma si sa ai mai multa energie sau pur si simplu sa arati si sa te simti mai tanar(a), diversele game de produse Herbalife te pot ajuta sa-ti atingi obiectivele.
Produsele Herbalife respecta cele mai inalte standarde de cercetare, dezvoltare si productie. Shake-urile noastre proteice si produsele de nutritie sunt bazate pe cercetare stiintifica demonstrata, pentru a va ajuta sa aveti un stil de viata sanatos si activ.


MISIUNEA

Infiintata in 1994 de catre fondatorul Herbalife, Mark Hughes, HFF se dedica imbunatatirii vietii copiilor, prin crearea de programe si prin ajutorarea organizatiilor non-profit care hranesc copii defavorizati. HFF, de asemenea, de multe ori sprijina eforturile de ajutorare in cazul catastrofelor naturale, cum ar fi recentul cutremur din Haiti.
Din 2005, HFF se mândreste cu proiectul Casa Herbalife, un program care furnizeaza hrana sanatoasa, in parteneriat cu organizatiile care hranesc copii. Acest program, de ajutorare a copiilor defavorizati, este denumit Casa Herbalife, dupa numele unui orfelinat infiintat de HFF, in Brazilia, in anul 1998 si care este sprijinit de catre Companie si in ziua de azi.