Redu nivelul colesterolului

Redu nivelul colesterolului

Beta Heart

Beta Heart

CE ESTE COLESTEROLUL?

Cele mai multe persoane stiu ca trebuie sa îsi tina sub control colesterolul la un nivel normal, dar sunt constiente ce reprezinta el de fapt?

Aceasta substana grasa este produsa în corp de ficat si se regasete si în alimente, precum carne, lactate si oua. Colesterolul joaca un rol vital în formarea celulelor si în producia vitaminei D, a hormonilor si a bilei necesare pentru digestie.

Totusi colesterolul ridicat poate conduce la:

  • cresterea riscului de infarct
  • congestie cerebrala
  • ateroscleroza si alte boli cardiace.

AM COLESTEROLUL MARE?

Dat fiind faptul că nu există simptome clare pentru un colesterol mare, o vizită la medicul de familie constituie singura metodă de a ști cu siguranță.

Este o concepție greșită, des întâlnită, că doar persoanele mai în vârstă sau supraponderale pot avea colesterolul crescut. Chiar dacă există mai multe șanse ca aceste categorii de persoane să se confrunte cu această problemă, ele nu sunt singurele expuse riscului! Anumiți factori ce țin de stilul de viață ( fumatul, alcoolul, sedentarismul) pot contribui la creșterea colesterolului.

Alți factori ce trebuie luați în considerare sunt diabetul, tensiunea arterială mare și dacă ești supraponderal sau obez. Un istoric familial de boli cardiace poate fi de asemenea relevant.

CUM ÎMI POT SCĂDEA COLESTEROLUL?

În cazul în care ești de părere că stilul tău de viață sau istoricul familial te poate pune în pericol, poți face anumite schimbări! Redu din dieta ta zilnică grăsimile saturate (de ex. prăjituri, biscuiți, carne procesată) precum și la grăsimile trans, fă mișcare în mod regulat și renunță la fumat.

Există de asemenea şi următoarea cale:

S-a dovedit ştiinţifi c faptul că beta-glucanul din ovăz contribuie la reducerea şi controlul nivelului de colesterol din sânge*.

Peste 55 de studii internaționale, cu peste 3700 de participanţi au confi rmat avantajele pozitive ale aceluiaşi efect preventiv al beta-glucanului din ovăz privind nivelul colesterolului din sânge. Din acest motiv, Herbalife a incheiat un parteneriat cu OatWellTM** pentru noul produs Beta heart®.

Oricare ar fi vârsta ta, stilul de viață poate juca un rol important în creșterea nivelului de colesterol, aşa că preia controlul asupra sănătăţii tale cu ajutorul unei alimentații echilibrate şi un plan de activităţi fi zice şi sport.

Beta heart®

Conține ingredientul cheie OatWell™ beta-glucan din ovăz – s-a demonstrat că acţionează asupra scăderii sau contribuie la menținerea nivelului de colesterol din sânge.*
Amestecă 1 sau 2 măsuri de Beta heart® în apă sau suc de fructe, sau adaugă în shake-ul tău preferat Formula 1!
O măsură furnizează…

  •  1.5g beta-glucani din ovăz
  •  Coținut bogat în fi bre (3g)
  •  Sursă de proteine
  •  25 kcal
  •  Nu conţine zahăr

Efectele benefice sunt obţinute prin consumul unei doze zilnice de 3g de beta-glucani din ovăz.

* S-a demonstrat că beta-glucanul din ovăz reduce/menține nivelul colesterolului din sânge. Nivelul ridicat de colesterol din sânge este un factor de risc în dezvoltarea bolilor coronariene. Beta-glucanii contribuie la menținerea colesterolului în limite normale. Boala coronariană are factori de risc multipli și modifi carea unuia dintre acești factori de risc poate sau nu poate avea un efect benefic.
**OatWellTM este o marcă DSM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.