Scăpați de pungile de sub ochi

Scăpați de pungile de sub ochi

Aveți cearcăne și pungi sub ochi?

Nu puteți scăpa de pungile de sub ochi, oricât de cât de mult ați dormi?

Vă pot ajuta – haideți să discutăm despre cum să stopăm apariția umflăturilor de sub ochi!

Nu știu despre voi, dar câteodată eu când mă trezesc dimineața și mă uit în oglindă abia mă recunosc. Bineînțeles, acest lucru se întâmplă de obicei după o noapte lungă petrecută în oraș. Însă indiferent de motiv, nimeni nu vrea să se trezească cu pungi inestetice sub ochi. Acestea ne fac să părem obosiți, stresați și, aș îndrăzni să spun, chiar…BĂTRÂNI!

Cele patru sfaturi simple pe care le am pentru a lupta împotriva umflăturilor de sub ochi sunt:

  • Încercați să nu beți lichide cu cel puțin 2 – 3 ore înainte de culcare. Retenția de lichide pare să fie cel mai comun factor care cauzează umflăturile de sub ochi. Pielea din jurul ochilor este foarte subțire și sensibilă, astfel încât, atunci când lichidele se acumulează, această zonă poate deveni umflată și lăsată.
  • Perna plată nu este prietena noastră! Pentru mine formula magica dinainte de culcare din ultimii ani a fost “O perna pufoasă, o față luminoasă”. Pernele plate permit retenția de lichide sub ochi și formarea pungilor. Prin ușoara ridicarea a poziției capului cu ajutorul unei perne mai pline, putem contribui la prevenția acumulării de lichide, care cauzează pungi vizibile sub ochi.
  • Încercați să limitați consumul de alcool și sare. Acestea constituie factori cheie care contribuie la formarea pungilor și a umflăturilor de sub ochi, deoarece provoacă deshidratarea. Atunci când suntem deshidratați, corpul are tendința de a reține apa, ca parte a mecanismului său de apărare.
  • Simpla oboseală de zi cu zi constituie de asemenea o cauză majoră. Toți suntem vinovați pentru că petrecem mult prea mult timp în fața calculatorului și a televizorului. Trebuie să ne odihnim ochii și pe noi înșine, de asemenea. Să nu uităm că se numește „Somn de frumusețe” pentru un motiv, prin urmare, haide să dormim suficient și să oprim apariția pungilor de sub ochi pentru totdeauna.

Redactat de expertul în frumusețe, Jacquie Carter. Jacquie este Directorul Departamentului de Nutriție Externă al Herbalife.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.